به گزارش
جام جم آنلاین ، در این مطلب خورش انار و مرغ که غذایی آشنا برای این شب است را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- انار 2 عدد
- مرغ 800 گرم
- نعنا و جعفری خرد شده 3 تا 5 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری به مقدار لازم
- سیر سیر یک حبه
- آب جوش 1/5 لیوان
- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-تکههای مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.
2-زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.
3-سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانههای انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
4-پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد، سپس سرو کنید.
نکات:
1-میتوانید مقدار سبزی را کمتر بریزید.
2-میتوانید سیر را حذف کنید.
3-اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل میتوانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری