به گزارش جام جم آنلاین از میزان، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برخی از افراد بدلیل استفاده بیش از حد از نمک، ادویه و غذاهای فرآوری شده همچون سوسیس، کالباس، چیس، پفک و انواع کنسروها به دلیل داشتن سدیم زیاد خطرات و بیماری هایی را در فرد پدیدار میکند.
محمد تقی انوشه افزود: افرادی که بیش از حد از نمک و ادویه و غذاهای فرآوری شده استفاده میکنند بیشتر در معرض بیماری قرار می گیرند بنابراین، بهتر است مصرف این گونه غذاها را به حداقل برسانید زیرا در صورت استفاده از این مواد غذایی دچار بیماریهایی همچون افزایش فشار خون، نارسایی کلیوی، به وجود آمدن ورم پا و پوکی استخوان میشوید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد