قهوه احتمال ابتلا به سرطان کبد را کاهش می‌دهد

مطالعات محققان دانشگاه ساوتهمپتون نشان می‌دهد نوشیدن قهوه احتمال ابتلا به شایع‌ترین نوع سرطان اولیه کبد (HCC) را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۱۰۳۶۶۸۸
قهوه احتمال ابتلا به سرطان کبد را کاهش می‌دهد

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، این مطالعه نشان می‌دهد مصرف یک فنجان قهوه کافئین‌دار در روز احتمال ابتلا به HCC را به میزان 20 درصد کاهش می‌دهد، مصرف دو فنجان قهوه احتمال ابتلا به این بیماری را تا 35 درصد و مصرف 5 فنجان قهوه حدود 50 درصد کاهش می‌دهد.

قهوه بدون کافئین نیز سودمند است؛ ولی خاصیت آن کمتر از قهوه حاوی کافئین است. تاکنون مزایای بهداشتی متفاوتی در زمینه مصرف قهوه منتشر شده است؛ ولی این اولین باریست که تاثیر آن بر کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد مورد مطالعه قرار می‌گیرد.

سرطان کبد (HCC) سومین علت عمده مرگ و میر ناشی از سرطان در جهان محسوب می شود. این بیماری معمولا در افراد بالای 50 سال و به خصوص در مردان دیده می شود.

سیروز یا زخم شدن کبد، هپاتیت B و C ، عفونت ویروسی، التهاب مزمن کبد، هموکروماتوز (تجمع آهن در بدن) و مصرف الکل، مهمترین دلایل ابتلا به سرطان کبد هستند.نتایج این مطالعه در نشریه BMJ منتشر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها