به گزارش جام جم آنلاین، ویلیام گورمن، کارشناس انجمن چای و نوشیدنیهای بریتانیا گفت جوشاندن آب بیش از یکبار برای سلامتی انسان خطرناک است. این کار باعث کاهش اکسیژن و نیتروژن در آب میشود.
معمولا همه برای درست کردن چای همان آب موجود در کتری را چند بار جوش میآورند، اما این پیامدهای خطرناک برای سلامتی شما دارد و باید هربار آب تازه در کتری ریخت.
دکتر هانی الناظر، مدیر مرکز ملی تحقیقات مصر گفت در صورتی که هربار به آب جوشانده شده آب تازه اضافه کنید میتوانید آن را دوباره بجوشانید و خطری برای شما ندارد.
اما اگر آب تازه اضافه نکنید، جوشاندن دوباره آب برای درست کردن چای یا قهوه باعث غلظت مواد معدنی و نمک در آن میشود و این می تواند به کلیهها آسیب برساند و باعث سنگ کلیه شود.
الناظر گفت همواره قبل از جوشاندن آب، مقداری آب تازه به کتری اضافه کرده و خیال خود را از مصرف آن راحت کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: