معاون اداره کل نظارت بر فراورده های غذایی سازمان غذا و دارو هشدار داد:

غذای داغ و سرد در ظرف یکبار مصرف ممنوع

قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است

یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از ظروف یک بار مصرف فومی شکل برای غذاهای گرم و چرب بسیار نامناسب است.
کد خبر: ۱۰۴۱۰۶۶
قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رادیو سلامت، دکتر منصور رضایی، متخصص تغذیه با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان غذا بیش تر به صورت نذری و خارج از منزل تهیه می شود؛ افزود: که معمولاً این نذری ها یا غذاهای تهیه شده در خارج از منزل که اغلب شله زرد، حلیم یا آش رشته هستند در ظرف های یک بار مصرف ریخته می شوند.


وی ادامه داد: استفاده از ظرف های یک بار مصرف فومی شکل که معمولاً برای غذاهای گرم و چرب استفاده می شوند بسیار نامناسب هستند.


این متخصص تغذیه بیان کرد: توصیه ما این است که اگر روزه داران گرامی می خواهند غذای نذری تهیه کنند تا حد امکان از ظروف یک بار مصرف استفاده نکنند؛ زیرا قرار دادن غذا در این ظروف، به خصوص فومی شکل آن بسیار خطرناک است.


رضایی در پایان اظهارداشت: بعد از گرفتن نذری بهتر است آن را به ظرف پیرکس منتقل کنیم؛ زیرا ظروف پیرکس برای مواد غذایی چرب و گرم بهترین است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها