برای پیشگیری از بیماری قلبی و سکته، هر روز پنیر بخورید

خوردن یک تکه پنیر در روز خطر سکته قلبی را از شما دور می کند.
کد خبر: ۱۱۰۰۷۱۱
برای پیشگیری از بیماری قلبی و سکته، هر روز پنیر بخورید

به گزارش جام جم انلاین، یک پژوهش تازه در مورد ۲۰۰ هزار نفر نشان می دهد کسانی که پنیر می خورند کمتر از کسانی که اصلاً پنیر نمی خورند یا به ندرت می خورند، به بیماری قلبی دچار می شوند.

پژوهشگران چینی و هلندی داده های ۱۵ پژوهش را گردآوری کردند. در آنها داده هایی از کسانی وجود داشت که دست کم ۱۰ سال سابقه مصرف روزانه پنیر داشتند. نتیجه عجیب بود: کسانی که ده سال پنیر مصرف کرده بودند،‌ به نسبت گروه مشابه که نمی کرد، ۱۴ درصد کمتر خطر ابتلا به حمله قلبی داشتند. گروه مصرف کننده پنیر ده درصد هم کمتر در معرض سکته بودند.

با اینحال،‌ پژوهشگران می گویند این نتایج نباید موجب شود که مردم به سمت مصرف مقادیر زیاد پنیر بروند. آنها می گویند مصرف حدود چهل گرم پنیر‌(حدود یک قوطی کبریت) می تواند به نتیجه مثبت کمک کند.

لبنیات مواد مفیدی مثل کلسیم ، پروتئینو پروبیوتیک ها دارند اما پنیر مثل دیگر فراورده های شیری، مقدار زیادی چربی های اشباع شده دارد که کلسترول خون را بالا می برد و خطر بیماری قلبی را می افزاید. به همین دلیل پژوهشگران می گویند در مصرف روزانه آن باید دقت شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها