به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سبزیجات سرسختی نظیر آویشن، رزماری، پونه، مریم گلی و مرزنجوش را در ابتدای پروسه پخت و پز داخل قابلمه بریزید.
به این ترتیب هم بیشترین مزه از آنها استخراج میشود و هم اینکه بافت زمختشان هم نرمتر میشود. در عوض سبزیجات ظریفتری مانند جعفری، گشنیز، ترخون، پیازچه و ریحان را در لحظهی آخر در قابلمه بریزید تا بر اثر پخت و پز بیش از حد طراوت خود را از دست ندهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی در گفتوگو با «جامجم» تاکید کرد