به گزارش جام جم آنلاین از میزان، ماهی با اینکه خیلی خاصیت دارد و خوشمزه است ولی بیشتر خانمها دوست ندارند آن را کباب کنند یا در فر پخته شود چراکه می گویند به ظرف می چسبد و دردسر دارد ولی اگر روی کباب پز یا سینی فر چند برش لیمو بذارید و روی لیموها ماهی را بذارید طعم لذیذی میگیرد و بوی خوش لیمو به خوردش میرود و هم اینکه به ظرف نمیچسبد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد