به گزارش جام جم آنلاین از مهر، تحقیقات نشان می دهد مواد خوراکی موجود در رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند منجر به عملکرد بهتر شناختی، هوشیاری و حافظه بهتر شود.
محققان افزودن مواد خوراکی زیر را به رژیم غذایی برای داشتن حافظه بهتر توصیه می کنند:
سبزیجات از جمله انواع سبزیحات چلیپایی نظیر بروکلی، کلم پیچ و سبزیجات پربرگ با رنگ سبز تیره.
توت ها و گیلاس ها، که حاوی آنتوسیانین ها و سایر فلاونوئیدها هستند.
چربی های امگا۳ که در ماهی های چرب یافت می شوند.
گردو که مشخص شده به سلامت قلب و عملکرد شناختی کمک می کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد