سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، یکی از راههایی که دانشمندان از آن برای پی بردن به اسرار آلزایمر استفاده میکنند، انجام آزمایشاتی بر روی موشهای مبتلا به بیماری شناختی است.
براساس گزارش «نیواطلس»، در حال حاضر محققان پتانسیلهای محافظتی ترکیبات موجود در چای سبز و هویج را با این روش مورد بررسی قرار دادند و نتایج امیدوارکنندهای را در خصوص بهبود موشهای مبتلا به آلزایمر اتخاذ کردند.
دانشمندان پزشکی دانشگاه «کالیفرنیای جنوبی» با انجام آزمایشاتی دو ترکیب به نامهای «فرولیک اسید» و «اپیگالوکتشین گالات» را در هویج و چای سبز یافتند که میتوانند به گسترش درمان آلزایمر، حفاظت بهتر دندانها، داروهای سرکوب سرطان و حتی جلوگیری از حملات قلبی کمک کنند.
«ترنس تون» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: ما پیش از این نشان دادیم که هر یک از این ترکیبات به نوبه خود میتواند تغییرات آلزایمر در مغز موشهای بیمار را کاهش دهد.
این تیم تحقیقاتی، 32 موش مبتلا به آلزایمر را مورد بررسی قرار داد و اکنون به دنبال راهی برای انتقال این نوع درمان به انسان است، اگرچه درمان قطعی آلزایمر به سادگی نوشیدن چای و خوردن هویج نیست اما دانشمندان میگویند که داشتن یک رژیم غذایی سالم در شروع تاثیر موثری دارد.
گفتنی است؛ دانشمندان در حال حاضر مشغول بررسی ترکیبات گیاهی هستند که میتوانند امیدی برای درمان موثر بیماریها باشند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد