در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، محققان دانشگاه بافالو نیویورک آمریکا دریافتند افرادی که عمدتاً دارای رژیم غذایی غربی هستند سه برابر با بروز مشکلات چشمی مرتبط با آن نظیر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن روبرو هستند.
«امی میلن» سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: تغذیه برای قوه بینایی بسیار مهم است. افراد میدانند که رژیم غذایی بر ریسک قلبی عروقی و ریسک چاقی تأثیر میگذارد، اما عموم مردم ممکن است ندانند که رژیم غذایی میتواند بر کاهش بینایی نیز تأثیر گذارد.
دژنراسیون ماکولا وابسته به سن زمانی روی میدهد که بخشی از چشم موسوم به ماکولا آسیب می بیند.
این مطالعه شامل حدود ۱۳۰۰ نفر بود. اکثر افراد مبتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا نبودند. ۱۱۷ نفر در مراحل ابتدایی این بیماری و ۲۷ نفر در مرحله نهایی آن بودند.
تمامی شرکت کنندگان نظرسنجیای در مورد رژیم غذایی شأن در طول یک مطالعه ۱۸ ساله تکمیل کردند.
محققان دریافتند افرادی که بیشتر رژیم غذایی غربی داشتند بیشتر با احتمال ابتلاء به دژنراسیون ماکولا در مرحله نهایی روبرو بودند. غذاهای مرتبط با افزایش این ریسک عبارتند از گوشتهای قرمز و فرآوری شده، چربیها نظیر کره و مارگارین، لبنیات پرچرب و غذاهای سرخ شده.
به گفته محققان، ایجاد التهاب ناشی از رژیم غذایی پرچرب و فشار وارده بر سلولهای چشم (فشار اکسایشی) عامل احتمالی افزایش این ریسک است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: