سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، برخی از غذاهایی که بیشترین میزان امگا ۶ را دارند عبارتند از:
گردو یکی از انواع محبوب و مورد علاقه آجیلها بشمار میرود که حاوی مواد مغذی مانند فیبر و مواد معدنی مثل منگنز، مس، فسفر و منیزیم است. گردو میتواند به عنوان یک میان وعده یا روی سالاد مورد استفاده قرار گیرد.
روغن کاجیره
روغن کاجیره یک روغن معروف برای آشپزی است که از دانه کاجیره به دست میآید.
مانند سایر روغنهای گیاهی، کاجیره نیز سرشار از چربیهای غیراشباع است که میتواند به سلامت قلب کمک کند.
روغن کاجیره به دلیل طعم طبیعی و خوب میتواند برای سرخ کردن، پخت و پز و حتی در سالاد استفاده شود.
توفو
توفو از دلمه شدن شیر سویا و فشار دادن و قالب گیری آن تهیه میشود. هرکدام از قالبهای توفو سرشار از مواد مغذی، پروتئین، آهن، کلسیم و منگنز است. اضافه کردن توفو به وعدههای غذایی برای سلامتی بسیار مفید است.
دانه آفتابگردان
دانه آفتابگردان از گل آفتابگردان گرفته شده که حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی مانند سلنیم و ویتامین E بوده که هر دو به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و موجب محافظت در برابر آسیب سلولی، التهاب و بیماریهای مزمن میشود.
با طعم آجیل مانند و حالت تردی که این دانهها دارند، یک گزینه مناسب برای میان وعده و استفاده روزانه در غذاها است.
کره بادام زمینی
کره بادام زمینی که از بادام تفت داده شده تهیه میشود٬ نه تنها غنی از چربی و پروتئین است بلکه حاوی نیاسین، منگنز، ویتامین E و منیزیم میباشد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد