در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، این کاغذ با استفاده از مواد اولیه ساده و یک فرایند نه چندان محرمانه ساخته شده، اما محصول به دست آمده از آن، قابلیتهای جادویی دارد.
در این فرآیند فیبرهای نازک کاغذ روی بستر بسیار نازک و لطیفی درهم تنیده میشوند و آنچه به صورت یک برگه خیس تشکیل شده، پس از خشک شدن، به یک صفحه تقریبا نامرئی تبدیل میشود.
کارخانه هایداکا واشی از سال ۱۹۴۹ میلادی به صورت تخصصی به کار تولید کاغذ مشغول بوده است.
درون این کارخانه، دیگهای آب گرم قلیایی در حال جوش هستند و ساقه نوعی درخت توت موسوم به کوزو درون این دیگها خیسانده میشوند.
کارگران خاک را از کوزو جدا کرده و آن را به شکل الیاف رشتهای درمیآورند سپس این الیاف را درون دیگهای حاوی آب و یک مایع غلیظ موسوم به نری قرار میدهند تا خاصیت چسبندگی و انعطاف لازم را برای قطعه قطعه شدن و تبدیل شدن به الیاف نازکتر به دست آورند.
در مرحله بعد، این الیاف نازک درون ظرفی ریخته شده و مالیده میشوند تا به شکل یک صفحه بسیار نازک با ضخامتی در حدود ضخامت تار عنکبوت درآیند. پس از خشک شدن مایع، این الیاف به صورت بافته شده باقی مانده و نازکترین صفحه کاغذی جهان را تشکیل میدهند.
کاغذ تنگوجو برای ترمیم و تقویت صفحات کاغذی قدیمی و آسیب دیده کاربرد دارد. الیاف بلند آن یک ساختار مناسب برای تقویت ساختار کاغذهای قدیمی را فراهم کرده و به دلیل شفافیت بسیار زیاد، تقریبا دیده نمیشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد