سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، فرزاد شید فر، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با فارس در پاسخ به این پرسش که «با توجه به اینکه مردم در ماه رمضان برنامه تغذیهای خاصی داشتهاند، اکنون باید چگونه روال عادی تغذیهای خود را دنبال کنند؟»، اظهار داشت: با توجه به پایان ماه مبارک رمضان مردم وارد الگوی غذایی معمولی خود میشوند؛ در نتیجه افراد باید در هر وعده غذایی اصلی حجم غذای خود را افزایش ندهند؛ یعنی به خصوص در وعده ناهار در ابتدا حجم غذای خود را افزایش ندهند و بهتر است در روزهای اول میزان مصرف غذا کم باشد.
وی افزود: برنامه غذایی افراد در این روزها باید به صورت مصرف غذا در ساعت 10 صبح و یک وعده عصرانه در کنار وعدههای غذایی اصلی باشد و میزان مصرف غذای خود را تقسیم کنند.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه مقدار مصرف غذا نباید حجم زیادی را تشکیل دهد، گفت: در این روزهای ابتدایی پس از ماه مبارک رمضان نباید غذاهای نفاخ، تند، محرک یا خیلی شور و شیرین مصرف کرد و این نوع مواد غذایی را باید به تدریج وارد رژیم غذایی خود کنیم.
شیدفر تأکید کرد: حتما در وعده ناهار سبزیجات مانند کاهو و ماست کم چرب را در برنامه غذایی خود قرار دهیم، برنج زیاد مصرف نکنیم و طی دو هفته و به تدریج این موضوع را رعایت کنیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد