طرز تهیه چلو گوشت بوقلمون

کد خبر: ۱۲۷۷۰۱۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج ،باقالی هرچه بیشتر بپزد بیشتر سفت میشود پس باخیال راحت یک دقیقه قبل از آبکشی بریزید ومطمئن باشید باقالی ها از همیشه نرم تر است.

طرز تهیه چلو گوشت بوقلمون

مواد لازم چلو گوشت بوقلمون

 

برنج

3 پیمانه

گوشت بوقلمون

450 گرم

سیب زمینی

2 عدد

لیمو عمانی

3 عدد

پیاز

1 عدد

سیر

3 حبه

چوب دارچین

متوسط 4 تکه

دنبه

50 گرم

باقلا

1/2 پیمانه

شوید

4 قاشق غذا خوری

نمک و زردچوبه

به مقدار لازم

 

طرز تهیه چلو گوشت بوقلمون

 

  1. پیازراهمراه با دنبه و کمی روغن درون زودپز تفت بدهید.

  2. بعد از اینکه دنبه روغن خود را پس داد و پیاز طلایی شد گوشت را اضافه کنید.

  3. سیرهاراپوست گرفته و نصف کنید و به مواد اضافه کنید تاعطر خوبی بگیرد.

  4. سیب زمینی ها راپوست گرفته و دونیم کنیدو همراه با لیمو عمانی ها به مواد اضافه کنید.

  5. چوب دارچین را درون زودپز انداخته وبا ۱ق م زرچوبه مخلوط کنید.

  6. ۲الی۳لیوان آب به مواد اضافه کنید درحدی که روی مواد را کامل بپوشاندودرب زودپز را ببندید تا۲ساعت کامل پخته شود.

  7. دراین فاصله برنج خیس خورده را درون آب جوش بریزید.

  8. هنگام اضافه کردن نمک ۱ق چ زرد چوبه هم اضافه کنید.

  9. ۱دقیقه قبل از آبکشی باقالی هارا به برنج اضافه کنید و بعد با برنج آبکش کنید.

  10. ته قابلمه ته دیگ مورد نظر خود را بگذارید و یک لایه برنج بریزید ۱قاشق شوید و لایه به لایه تا آخر ادامه دهید.

  11. کمی آب روغن روی برنج داده و غذا را دم بگذارید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سلامت مهمان جیب خودتان!

در گفت‌وگوی «جام‌جم» با سرپرست اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد

سلامت مهمان جیب خودتان!

نیازمندی ها