اگر ژله انار را با بستنی به صورت لایه لایه تهیه کنید

طرز تهیه ژله انار مجلسی

اگر فرصت کافی برای تهیه دسر‌های آنچنانی برای شب یلدا را ندارید، بهترین و ساده‌ترین گزینه پیش روی شما، درست کردن ژله انار یا هندوانه است. اگر ژله انار را با بستنی به صورت لایه لایه تهیه کنید، ظاهری مجلسی و شکیل‌تر خواهد داشت. در ادامه با این روش آشنا خواهید شد.
کد خبر: ۱۲۷۸۶۰۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،برای تهیه ژله انار مجلسی از قالب‌های سیلیکونی استفاده کنید. این قالب‌ها معمولا نیازی به چرب کردن ندارند و به راحتی ژله از آن جدا خواهد شد.

طرز تهیه ژله انار مجلسی

مواد لازم ژله انار

ژله انار  ۲ بسته
بستنی به محیط رسیده ½ پیمانه
آب  ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
انار دون شده به میزان دلخواه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه ژله انار

  1. پودر ژلاتین و ژله انار را با دو پیمانه آب جوش مخلوط و بن ماری کنید.
  2. سپس ½ پیمانه از مخلوط ژلاتین و ژله انار حل شده را با ½ پیمانه بستنی مخلوط کنید.
  3. ½ پیمانه از ژله انار را درون قالب سیلیکونی بریزید و در یخچال استراحت دهید تا اصطلاحا نیم بند شود.
  4. سپس نیمی از مخلوط ژله و بستنی را روی ژله نیم بند شده بریزید و مجددا در یخچال استراحت دهید.
  5. مراحل لایه لایه کردن ژله را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و هربار اجازه دهید تا لایه قبلی نیم بند شود.
  6. در نهایت برای خارج کردن ژله از قالب، ابتدا لبه‌های ژله را با انگشت به آرامی از دیواره قالب جدا کنید. در ادامه قالب را تا نیمه درون حمام آب داغ (ظرف حاوی آب نسبتا گرم) به مدت ۸ ثانیه قرار دهید. سپس، ظرف سرو را روی قالب قرار دهید و قالب را درون ظرف سرو برگردانید.
  7. ژله انار را با دانه‌های انار تزیین و سرو کنید.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها