
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، در مقایسه با سایر ترشی ها، در این ترشی از میزان سرکه کمتری استفاده شده است. به همین دلیل این ترشی را باید در یخچال نگهداری کنید. بهتر است این ترشی را حداکثر ظرف یکی دوماه پس از تهیه مصرف کنید.
هویج | 1 کیلو |
پیاز سفید بزرگ | 1/2 |
آب | 2 فنجان |
سرکه سیب | 2 فنجان |
شکر | 2 فنجان |
دانه خردل | 1 قاشق چایخوری |
تخم کرفس | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل تازه ریزخردشده | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
بیشتر بخوانید:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا