ادویه کاجون یک ترکیب عالی است

طرز تهیه ادویه کاجون

کد خبر: ۱۲۷۹۶۶۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ادویه کاجون در بسیاری غذاهای گوشتی و غیرگوشتی کاربرد دارد و طعم مطبوع آن هر غذایی را خوش‌طعم تر و دلپذیرتر می کند. در مقایسه با استفاده جداگانه از ادویه‌ها، استفاده از ادویه های ترکیبی آشپزی را آسانتر و نتیجه کار را بهتر می سازد.

طرز تهیه ادویه کاجون

مواد لازم ادویه کاجون

نمک 2 قاشق چایخوری
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
پاپریکا 2 و 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
پونه کوهی خشک شده 1 و 1/4 قاشق چایخوری
آویشن خشک شده 1 و 1/4 قاشق چایخوری
تکه‌های فلفل قرمز (اختیاری) 1/2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ادویه کاجون

 تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب ترکیب کنید تا ترکیبی یکدست بدست بیاید. سپس در ظرف مناسب ریخته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها