طرز تهیه پوره ماهی

کد خبر: ۱۲۷۹۶۶۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، ماهی یک غذای کامل و پر پرتئین است.

طرز تهیه پوره ماهی

مواد لازم پوره ماهی

فیله ماهی بدون استخوان 200 گرم
پیازچه خرد شده 2 قاشق مرباخوری
آب لیموترش 2 قاشق مرباخوری
سس خردل ۱قاشق مرباخوری
ماهی دودی 200گرم
کره 1/2فنجان
فلفل 1/8 قاشق مرباخوری
نان باگت

 

طرز تهیه پوره ماهی

  1. یک قابلمه کوچک پر از آب را روی حرارت قرار دهید و فیله های ماهی را در آن بیندازید. اجازه دهید تا حدود 5 تا 10 دقیقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشی کنید.
  2. ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و آمیخته شوند. سپس فیله ماهی پخته را نیز اضافه کنید و تا جاییکه نرم و یکدست شوند مخلوط کنید.
  3. پوره را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با سلوفان بپوشانید و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بریزید و نوش جان کنید.

newsQrCode
برچسب ها: ماهی پوره آشپزی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها