
به گزارش جام جم آنلاین، فرزاد شیدفر در گفتگو با فارس درباره «مضرات استفاده از نمک و حد مجاز استفاده روزانه آن»، گفت: مصرف نمک ارتباط زیادی با بیماریهای مختلف مانند فشار خون دارد؛البته باید افراد مبتلا به بیماری های کلیوی، دیابت و انواع بیماری قلبی و نیز افراد چاق به میزان مصرف نمک توجه ویژه داشته باشند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: کسانی که با غذاهای مختلف نمک زیادی مصرف میکنند این مصرف ارتباط مستقیمی با ابتلا به فشارخون داشته و این افراد مستعد ابتلا به بیماریهای کلیوی و قلبی - عروقی میشوند
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: بهتر است روزانه تا ۳ گرم نمک بیشتر مصرف نکنیم؛ به همین خاطر کسانی که همراه غذا نمک میخورند یا با خیار نمک مصرف میکنند، قطعاً در معرض خطر ابتلا به فشارخون و بیماری های قلبی قرار میگیرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تینا چهارسوقی امین در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سهراب بختیاریزاده در گفتوگو با جامجم:
سفیر کشورمان در روسیه در گفتوگو با روزنامه «جامجم» اهمیت سفر وزیر خارجه را تشریح کرد