در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، فرزاد شید فر، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگو با فارس درباره «خواص لیمو ترش»، اظهار داشت: لیمو ترش حاوی ویتامین C است و ویتامین C در سلامت و ترمیم بافت ها، جلوگیری از خونریزی عروق و استحکام مو نقش زیادی دارد.
وی ادامه داد: همچنین برای مقاومت بدن مقابل عفونتها باید این ویتامین را از غذا دریافت کنیم و یکی از منابع، ویتامین C مرکبات است.
این متخصص تغذیه با تأکید بر اینکه لیمو ترش منبع بسیار خوبی از ویتامینC است، افزود: باید روزانه ۶۷۵ میلی گرم ویتامین C مصرف کنیم؛ به این دلیل که این ویتامین در بدن سنتزی ندارد و باید این ویتامین را از لیموترش، مرکباتی مانند پرتغال، سبزیجات، گریپ فروت و توت فرنگی تامین کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد