به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، متخصصان انگلیسی در یک مطالعه جدید به جمع آوری اطلاعات مربوط به رژیم غذایی، وضعیت سلامت و رفتاری ۵۴ هزار و ۸۵۸ نفر با میانگین سنی ۵۰ سال در فاصله سالهای ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۱ پرداختند.
این افراد به لحاظ رژیم غذایی طبقه بندی شدند: ۲۹ هزار و ۳۸۰ نفر گوشتخوار بودند، ۸۰۳۷ نفر ماهی مصرف کرده و گوشت را حذف کرده بودند، ۱۵ هزار و ۴۹۹ نفر گیاهخوار بودند و ۱۹۸۲ نفر رژیم غذایی وگان داشته اند که مصرف گوشت، ماهی، محصولات لبنی و تخم مرغ را حذف کرده بودند.
محققان این افراد را برای مدت ۱۸ سال تحت کنترل داشتند و تعداد شکستگیها در بدن و محل آن را ثبت کردند.
در این مطالعه وضعیت شرکت کنندگان به لحاظ جنسیت، میزان فعالیت بدنی، استعمال سیگار، مصرف الکل، استفاده از مکمل های غذایی و سایر فاکتورها مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که در مقایسه با گوشتخواران، گیاهخواران ۹ درصد و وگانها ۴۳ درصد در معرض خطر ابتلا به هرگونه شکستگی قرار دارند.
به گزارش نیویوک تایمز، گیاهخواران و ماهیخواران تقریبا ۲۵ درصد در معرض خطر شکستگی مفصل ران بودند و خطر شکستگی مفصل ران در افرادی که رژیم غذایی وگان داشتند دو برابر بیش از گوشتخواران بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد