10 راه برای استفاده از روغن نارگیل تا به طور طبیعی جوانتر به نظر برسید

چطور از روغن نارگیل به عنوان ضد آفتاب استفاده کنیم؟

مواد مضر موجود در محصولات آرایشی بهداشتی برای پوست

محصولات زیبایی با این ترکیبات را هرگز مصرف نکنید

در محصولات آرایشی بهداشتی مانند ضدآفتاب و خوشبو کننده ها مواد مضری وجود دارد که به سلامت پوست آسیب می رسانند.
کد خبر: ۱۲۹۳۴۵۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، پوست یکی از گسترده ترین و مهم ترین اعضای بدن می باشد که دارای چندین عملکرد حیاتی برای بدن است ، از جمله :محافظت از اعضای بدن ، استخوان ها ، ماهیچه ها ، رباط ها و اعصاب.

مواد مضر برای پوست

به همین علت در مراقبت از پوست باید کوشا باشیم . 90 درصد از آنچه که ما برروی پوست خود قرار می دهیم جذب می شود واین بدان معناست که هرآنچه که برروی پوست اعمال می شود ارتباط مستقیمی با سلامت آن دارد.

بسیاری از مواد موجود در محصولات مراقبت از پوست از جمله ، شستشو دهنده های صورت ، لوسیون ها و ضد افتاب ها ممکن است باعث ایجاد حساسیت شوند . بهتر است هنگام خرید از محصولاتی که حاوی این 12 ماده عنوان شده در بخش سلامت پوست و موی می باشند ، اجتناب کنید.

مواد مضر موجود در محصولات زیبایی

1. آلومینیوم :

آلومینیوم یک فلز سمی است که بر هورمون استروژن تاثیر گذاشته و عملکرد غدد درون ریز بدن را مختل می کند . این فلز در برخی محصولات مراقبت های شخصی مانند دئودورانت های ضدتعریق به کار می رود.

2. دی اتانول آمین ، مونو اتانول آمین و تری اتانول آمین :

این مواد مایعات شفاف ، بی رنگ و چسبناکی هستند که بویی شبیه آمونیاک داشته و در پاک کننده های صورت و فرمالیسیون صابون ها باعث ایجاد کف شده و همچنین در محصولات آرایشی چشم ، عطرها ، محصولات مراقبتی مو و ضدآفتاب ها یافت می شود.

مواد مضر ضدآفتاب

3. ایمیدازولدینیل :

این ماده جزو مواد نگهدارنده در محصولات مراقبتی پوست ، مواد آرایشی ، شامپو ها ، نرم کننده ها و مواد شوینده می باشد و غالبا باعث آزاد سازی فرمالدئید خواهد شد . این ماده باعث ایجاد مشکلاتی از قبیل دردهای مفصلی ، حساسیت های پوستی ، سردرد و اختلال در خواب می شود.

4. روغن های معدنی :

این فرآورده ها نفتی می باشند و هنگام استفاده از آن ها برای پوست شبیه پلاستیکی شده و پوست را می پوشانند و در نتیجه منافذ پوست مسدود و پوست آسیب می بیند. این فرآورده ها در برخی از کرم ها ، لوسیون ها ، پماد ها و مواد آرایشی یافت می شود و باعث اختلال در پوست شده و در پی آن آکنه و سایر مشکلات پوستی ایجاد خواهد شد.

5. پلی اتیلن گلیکول :

این ترکیب باعث تغییر در رطوبت پوست و حتی کاهش آن می شود . معمولا به عنوان حلال و یا کمک حلال در محصولات مورد استفاده قرار می گیرد.

6. پارابن ها (متیل ، بوتیل ، اتیل و پروپیل ) :

این مواد نگهدارنده می باشند و در مرطوب کننده ها و دئودورانت ها یافت می شوند . در نتیجه استفاده از آن ها در تعادل هورمون ها اختلال ایجاد می کند.

مواد مضر دئودورانت

7. فتالات ها :

این ماده شیمیایی به عنوان ماده ای که سیستم غدد درون ریز را مختل می کند شناخته می شود و معمولا در عطر های مصنوعی یافت می شود.

8. پروپلین گلیکول و بوتیلن گلیکول :

این مواد هیدروکربن های گازی هستند که به حالت مایع و مانند سورفاکتانت عمل می کنند . این مواد به سرعت در پوست نفوذ کرده و می توانند پروتئین و ساختار سلولی را تضعیف کنند و معمولا در عصاره های گیاهان یافت می شوند.

9. سیلوکسان ها :

این ماده در انواع محصولات آرایشی به عنوان نرم کننده ، پوشاننده و مرطوب کننده یافت می شود و می تواند غدد درون ریز بدن را مختل کرده و سمومی مانند سیکلو تترا سیلو کسان را تولید کند که حتی برای ماهی ها و حیات وحش نیز مضر می باشد . پس به دنبال خرید محصولاتی باشید که در آن ها سیلوکسن و متیکون به کار نرفته نباشد.

10. سولفات لوریل سدیم - سولفات سدیم لاوره :

موادی هستند که باعث ایجاد کف و حباب در محصولات شوینده می شوند و معمولا در 90 درصد از از محصولات مراقبت شخصی که کف می کنند یافت می شود.

کف محصولات شوینده

11. خوشبو کننده های مصنوعی :

هرآنچه که مصنوعی باشد یک پرچم قرمز خطر محسوب می شود زیرا از چندین هزار ماده مختلف ساخته شده که حتی نام آن ها در برچسب محتویات ذکر نشده است.

بنابراین هرگز ازمحتویات آنچه که مطمئن نیستید خریداری نکنید . این ماده در محصولات مراقبتی ، بهداشتی و آرایشی وهمچنین در بسیاری از کالاهای خانگی مانند شمع، خوشبوکننده های هوا و کیسه های زباله معطر نیز یافت می شود.

12. تریکلوسان ها :

این ماده یک ضد باکتری مصنوعی حساب شده و باعث اختلال در عملکرد تیروئید می شود و حتی می تواند سرطان زا نیز باشد . این ماده در صابون ها ، دهانشویه ها ، فوم های اصلاح و دئودورانت ها یافت می شود.

با در نظر گرفتن تمامی موارد ذکر شده دفعه بعد که قصد خرید محصولات مراقبتی پوست و شوینده ها را داشتید دقت لازم را به عمل آورده و لیست مواد تشکیل دهنده آن ها را به طور کامل بخوانید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها