در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه دسر کرم هلوی خوشمزه
زرده تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/3 تا 1/2 پیمانه( من کمتر از 1/3 پیمانه شکر ریختم...میزان شکر به ذائقه شما بستگی داره)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شیر 2 لیوان
نشاسته ذرت 2 قاشق عذاخوری پُر
خامه صبحانه نصف بسته
هلوی پوره شده 1 لیوان(حدود 4 عدد هلوی متوسط)
پودر ژله هلو 1 بسته
پودر ژلاتین 1 قلشق مرباخوری
.
ابتدا زرده تخم مرغ+وانیل +شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
شیر را در قابلمه بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا نشاسته ذرت در شیر کاملا باز و حل شود.
سپس مخلوط شکر و زرده تخم مرغ را به شیر و نشاسته اضافه و هم بزنید.
یک بسته پودر ژله هلو را هم اضافه و مخلوط کنید.
سپس پودر ژلاتین را روی مواد داخل قابلمه بپاشید و چند لحظه صبر کنید تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنید.
سپس قابلمه محتوی مواد را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد(مواظب باشید مواد نه زیاد شل باشه نه زیاد سفت)
✔وقت کنید در طول مدتی که مواد روی حرارت قرار دارد به هیچ عنوان نجوشد وگرنه ژلاتین بریده شده و دسر خراب میشود.
سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و کمی مواد را هم بزنید تا ولرم شود.
سپس خامه را اضافه و مخلوط کنید .
در انتها پوره هلو را اضافه و هم بزنید.
در صورت تمایل 1/4 قاشق چایخوری وانیل نیز اضافه کنید.
مواد کرم را در قالب دلخواه ریخته و در یخچال قرار دهید تا خوب ببندد.
من مواد را در لیوان ریختم(برای سرو تکنفره)
✔این میزان مواد حدودا 3 تا 4 لیوان دسر به شما میدهد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد