
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کجارو
مواد لازم
- یک لیتر شیر نارگیل
- ۵۰ گرم زنجبیل پوست کنده و بوداده شده
- یک دو قاشق چایخوری عصاره وانیل یا ۲ عدد برگ پاندان
- ۱۵۰ گرم شکر قهوهای
- ۲ قاشق چایخوری قهوه آسیاب شده با طعم قوی
- یک عدد چوب دارچین ۵ سانتیمتری
- نمک آشپزخانه به مقدار لازم (اختیاری)
- شکر به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه نوشیدنی بایجیگور
مرحله اول:
یک شیرجوش را روی حرارت متوسط رو به کم گاز قرار دهید؛ سپس شیر نارگیل را در شیرجوش بریزید.
مرحله دوم:
قهوه، دارچین، زنجبیل له شده و عصاره وانیل را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و بوی آنها دربیاید.
مرحله سوم:
شکر قهوهای را به مواد داخل شیرجوش اضافه کنید و هم بزنید تا شیر نارگیل به جوش بیاید.
مرحله چهارم:
نوشیدنی را مزه کنید و اگر نیاز به نمک یا شکر داشت، طبق ذائقه خود به آن نمک و شکر اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
مرحله پنجم:
بایجیگور را در ماگ بریزید و آن را بلافاصله سرو کنید.
- در تمام مراحل باید شیر نارگیل را مرتب هم بزنید تا بریده نشود.
- شما میتوانید از ۵ عدد میخک و یک دوم قاشق چایخوری جوز هندی نیز برای تهیه نوشیدنی بایجیگور استفاده کنید.
- بهجای پودر قهوه میتوان از دو تا سه قاشق چایخوری پودر کاکائو استفاده کنید تا یک نوشیدنی شکلاتی داغ و لذیذ داشته باشید.
- در برخی طرز تهیهها، در ابتدا همه مواد به غیر از شیر نارگیل، شکر و نمک را در ۲۰۰ میلیلیتر آب میجوشانند؛ سپس آن را از روی حرارت برمیدارند و بهمدت ۲ دقیقه رها میکنند. در ادامه شیرجوش را دوباره روی حرارت قرار میدهند و شیر نارگیل، شکر و نمک را به آن اضافه میکنند. نوشیدنی را برای ۲ دقیقه بهآرامی میجوشانند و بلافاصله سرو میکنند.