عطر و بویی که در خانه می‌پیچد
طرز تهیه مربای توت‌ فرنگی؛

عطر و بویی که در خانه می‌پیچد

مربای آناناس یه مربای خوشمزه با طعمی دل نشین

طرز تهیه مربا آناناس خانگی

آناناس از گروه میوه هایی است که مربای آن بعد از پخت خیلی خوب غلیظ وژله ای می شود وبه همین خاطر نیاز به شکر زیاد ندارد و با خیال راحت میتوانید از این مربای خوشمزه در کنار انواع دسر، بستنی و یا تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید.
کد خبر: ۱۲۹۸۳۱۶

طرز تهیه مربا آناناس خانگیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از ساعد نیوز

مواد لازم برای تهیه مربای آناناس

آناناس 1 عدد(2.5-2 کیلوگرم)
شکر 1500 گرم
آب 1 لیتر(4 پیمانه)
آب لیموترش 1 قاشق سوپخوری
پوست لیموترش 2 عدد

مراحل آماده سازی و طبخ مربای آناناس

  1. آناناس را پوست بکنید و قسمت وسط و سفت آن را در آورده، به ضخامن نیم سانتی متر حلقه حلقه کنید(در حدود 1000-800 گرم آناناس می شود). در صورت دلخواه آناناس را خرد کنید.
  2. شکر و آب را با هم مخلوط کرده، روی حرارت متوسط و یکنواخت قرار دهید. گاهی هم بزنید تا شکر داخل آب حل شده، به حالت نیمه قوام در آید.
  3. آناناس ها و پوست لیموترش را اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید (از جوش نیفتد).
  4. پس از 20- 15 دقیقه که مربا پخته شدو شربت قوام آمد، آب لیموترش را اضافه کنید و بعد از 3 دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید.
  5. طرز تهیه مربا آناناس خانگی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سلامت مهمان جیب خودتان!

در گفت‌وگوی «جام‌جم» با سرپرست اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد

سلامت مهمان جیب خودتان!

نیازمندی ها