سمنو یا سمنک، خوردنی چسبنده و شیرین

طرز تهیه سمنو خوشمزه و مقوی

سمنواز جوانه گندم و آرد درست می‌کنند آثار قدیمی نشان می‌دهد این خاستگاه این دسر به ایران خراسان کنونی برمی‌گردد. و از آن به عنوان برکت زمین یاد می‌شود
کد خبر: ۱۲۹۹۰۰۰

طرز تهیه سمنو خوشمزه و مقویبه گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه سمنو خوشمزه و مقوی


آرد ده کیلو سبوسدارباشه غنی ترهستش.وگرنه آرد های معمولی میشه استفاده بشه.
گندم خشک باپوست سالم وطبیعی
یک کیلوکه وقتی تبدیل به سبزه
میشه 3کیلومیشه.

طرز تهیه سمنو خوشمزه و مقوی

مراحل تهیه جوانه گندم:

گندم تمیزشده24ساعت در آب معمولی خیسانده شود
بعدش آبکش شودودر ظرف رویی پخش شود وروی آن پارچه متقال یاتنظیف تمیز پهن شود و آب با آبپاش روی آن بریزیدیکی دوروزتاوقتی جوانه بزندبه همین روش آب بپاشیدوسه دقیقه
بعد آب اضافه روباکمی خم کردن ظرف بیرون بریزید.وقتی ریشه زدپارچه رواز رویش برداریدوبه همان روش قبلی آب رسانی کنید.تاحدی که سبزه به 4-5سانتیمتر برسد
اگرهم تا6سانتمیترباشه اشکالی نداره فقط رنگ سمنوکمی تیره ترمیشود.
آب 60لیتر.

سبزه وجوانه رو7مرتبه زیرسنگ میکوبن،به روش سنتی یاکه دومرتبه چرخش میکنن
با چرخ گوشت،بعدش سه یا 4مرحله باهمون مقدار آب که مشخص شده میشورن وصاف میکنن تاشیره راحت دربیاد
بعدشیره گندم صاف شده رو توی دیگ میریزن و آرد الک شده روبتدریج باآبکش به همون شیره اضافه میکنن ومدام هم
میزنن تاوقتی که سفت بشه
نیروی انسانی قوی وسالم لازم داره که کمک کنن.
نوش جان

طرز تهیه سمنو خوشمزه و مقوی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها