به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسی دی
مواد لازم برای ۱ شیشه مربا
دستور پخت
ابتدا زرشک ها را پاک می کنیم و در ظرفی بزرگ مثل یک کاسه می ریزیم و تا روی آن آب سرد می گیریم و به مدت ۱ ساعت کنار می گذاریم تا خوب خیس بخورد.سپس زرشک ها را در آبکش می ریزیم
و روی آن آب سرد می گیریم.بعد یک سوم از شکر را در کنار دستمان قرار می دهیم و کمی از زرشک را در ظرفی می ریزیم و کمی شکر روی آن می ریزیم(مقداری می ریزیم که این یک سوم شکر به کل زرشک و لایه هایش برسد)
و مجددا کمی زرشک می ریزیم و لایه بعد کمی شکر می ریزیم تا زرشک ها کلا در ظرف ریخته شود و شکر کنار دستمان تمام شود و آن وقت ظرف را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا زرشک ها کم کم آب بیندازند.
سپس قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و ۵ لیوان آب در آن می ریزیم و باقی شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا در آب حل شود.آنگاه زرشک و شکر در یخچال را بیرون می آوریم و به آن اضافه می کنیم
و حرارت را متوسط می کنیم و درب قابلمه را نمی گذاریم چون باعث بد رنگ شدن مربا زرشک می شود.کمی مواد را آرام با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا مربا قوام بیابد. زمانیکه مربا غلیظ شد و قوام یافت وانیل را می افزاییم
و با قاشق چوبی آن را با مربا مخلوط می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربا زرشک خنک شود. سپس مربا زرشک را در شیشه ای می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال یا جای خنک نگهداری می کنیم.نوش جان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد