روش‌های رهایی از گرمازدگی در تابستان؛

غذا‌هایی که در روز‌های گرم بدن شما را خنک می‌کند

اکنون برای خنک شدن بیشتر از کولر و سیستم‌های سرمایشی استفاده می‌شود، اما در قدیم مردم به جای دستگاه‌های خنک کننده با استفاده از مواد غذایی و دارویی تحمل بدن در مقابل گرما را بالا می‌بردند.
کد خبر: ۱۳۲۳۰۱۳
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ متخصص طب سنتی گفت: اکنون برای خنک شدن بیشتر از کولر و سیستم‌های سرمایشی استفاده می‌شود، اما در قدیم مردم به جای دستگاه‌های خنک کننده با استفاده از مواد غذایی و دارویی تحمل بدن در مقابل گرما را بالا می‌بردند.

دکتر مسعودی افزود: در فصول گرم و تابستان منافذ بدن باز‌تر می‌شود و حرارت غریزی تحلیل می‌رود. این موضوع باعث می‌شود که در برخی افراد به ویژه کسانی که مزاج گرم دارند تحلیل قوا دست بدهد و اگر این افراد گرسنه بوده و همچنین فعالیت داشته باشند طبیعی است تحلیل قوا داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد: در تابستان گوارش ضعیف خواهد بود و باید تا جایی که مقدور است در هوای گرم تردد نکنیم و ورزش کردن در اوج گرما خوب نیست و باعث ایجاد گرمازدگی و ضعف قوای بدنی می‌شود.

متخصص طب سنتی گفت: بهتر است در زمان‌های خنک ورزش کنیم و توصیه به استراحت و خواب قیلوله شده است. باید مواظب باشیم غذا‌های سنگین مانند کله و پاچه، حلیم، ماکارونی و آش رشته مصرف نکنیم و بهتر است غذا‌های سهل الهضم مصرف شود.

مسعودی افزود: خیلی مهم است در تابستان ناهار از صبحانه و شام سبک‌تر باشد و در ناهار کمتر غذا بخوریم؛ برای نمونه می‌توانیم از سالاد به عنوان یک وعده غذایی در ناهار استفاده کنیم؛ ضمن اینکه مصرف آب دوغ خیار یا خوردن خورشت ماست هم بسیار خوب است.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از ماست همراه کشمش، گردو با ماست و ماست همراه با نعنا یا سبزی‌های دیگر بسیار خوب است؛ ضمن اینکه باید حرارت خون را کمتر کنیم. مصرف کاهو سکنجبین، فالوده سیب، فالوده خیار، آب هندوانه با سکنجبین، خیار با سکنجبین و شربت سکنجبین با فرمول‌های مختلف بسیار خوب است.

وی با بیان اینکه باید در تابستان از مصرف فست فود‌ها به دلیل ایجاد خشکی در بدن پرهیز کنیم، ابراز داشت: باید به این نکته مهم توجه کنیم که حتی در مواد غذایی مفید هم باید تعادل را رعایت کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها