مطالعات نشان می دهد

مصرف حبوبات موجب افزایش طول عمر می شود

نتایج یک مطالعه جامع تحت هدایت سازمان بهداشت جهانی نشان داد رابطه ثابتی بین مصرف حبوبات و طول عمر بیشتر وجود دارد.
کد خبر: ۱۳۲۴۰۷۹

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، در این مطالعه مشکلات تغذیه‌ای و بهداشتی یک گروه سالخورده در شش کشور بررسی شد.

در این مطالعه، گروه غذایی فردی متشکل از سبزیجات، حبوبات، میوه‌ها و آجیل‌ها، غلات، لبنیات، گوشت، ماهی و نسبت‌های چربی اشباع نشده و اشباع شده، به عنوان پیش بینی کننده‌های مرگ و میر در افراد ۷۰ ساله و بالاتر بررسی شد.

داده‌های مربوط به سلامت از مجموع ۲۰۱۳ نفری که در این مطالعه شرکت کرده بودند به دست آمد.

نتایج نشان داد که به ازای هر ۲۰ گرم افزایش مصرف حبوبات در روز، هشت درصد کاهش خطر مرگ وجود دارد.

حبوبات دسته‌ای از سبزیجات است که شامل لوبیا، نخود فرنگی و عدس می‌شود.

به گفته محققان، حبوبات به طور معمول کم چربی و فاقد کلسترول بوده و دارای فولات، پتاسیم، آهن و منیزیم هستند.

آن‌ها همچنین حاوی چربی‌های مفید و فیبر‌های محلول و نامحلول هستند.

از آنجائیکه حبوبات منبع خوبی از پروتئین هستند، می‌توانند جایگزین مناسبی برای گوشت که دارای چربی و کلسترول بیشتری است، باشند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها