مواد لازم برای تهیه ته شیری :
۱ پیمانه برنج ترجیحا محلی
۲ پیمانه شیر پر چرب
۱/۲ قاشق مرباخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری روغن ترجیحا روغن حیوانی
پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت ته شیری :
۱. برنج شسته رو در شیر در حال جوشیدن ریخته نمک و روغن رو اضافه کرده دم کن میزاریم و اجازه میدیم برنج در شیر دم بکشه.
نکته: میزان ریختن شیر بستگی به نوع برنجتون داره ممکنه کمتر و یا بیشتر به شیر احتیاج پیدا کنید.
۲. بعد از دمکشیدن روش پیاز داغ می ریزیم که به صورت سنتی با روغن حیوانی تهیه میشه اگر در دسترس نبود با کره یا روغن نباتی هم می توانیم با انواع کباب و یا کتلت و هر چیزی که دوست دارید نوش جان کنید.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد