مواد لازم برای تهیه دیگچه :
برنج نیم دانه: ۱ پیمانه
آب: ۲ پیمانه
شیر پر چرب: ۲ لیتر (۸ و نیم پیمانه)
گلاب: ۱/۲ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
زعفران: به مقدار دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت دیگچه :
۱. برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.بگذارید خوب بپزد میتوانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.
۲. زمانی که آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.
۳. به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید و سپس هل را اضافه کنید باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود.
۴. در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.
۵. حالا زمان آن رسیده است که دیگچه مشهدی را دم کنید.
۶. در این مرحله زعفران دم کرده را در گوشهای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.
۷. دسر دیگچه را مانند برنج به مدت نیم ساعت دم کنید و ضروری است که حرارت خیلی کم باشد.
۸. بعد از خنک شدن این دسر را با خلال پسته و زعفران میل کنید.
فوت و فن ها:
- برای برگرداندن دسر دیگچه قابلمه پخت باید نچسب باشد. میتوانید از قالب مخصوص دسر استفاده کنید باید ته قالب را کمی با کره چرب کنید بعد از خنک شدن به راحتی از قابلمه و یا قالب جدا میشود.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد