به گزارش
جام جم آنلاین، دسر رولت یخچالی انتخاب خوبی برای پذیرایی در دور همیهای خانوادگی است. تهیه کردن این دسر خوشمزه نیازی به فر و پخت ندارد و به سرعت و با مواد در دسترس آماده میشود.
***مواد لازم بیسکوییت پتی بور خرد شده دو بسته
خامه قنادی ۱۵۰ گرم
شیر نصف لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
شکلات کاکائویی ۱۰۰ گرم
روغن به میزان لازم
پودر کاکائو یک قاشق چای خوری
***طرز تهیه ابتدا نصف لیوان شیر، پودر کاکائو و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه را داخل قابلمه بریزید، روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید. وقتی شروع به جوشیدن کرد صد گرم شکلات را به آن اضافه کنید. آن قدر هم بزنید تا مواد یکدست شوند. مواد را از روی حرارات بردارید و وقتی کمی سرد شد بیسکوییتها را با این سس مخلوط کرده و هم بزنید. در مرحله بعد این مواد را به صورت یک مستطیل روی نایلون پهن کنید. اجازه بدهید مواد کاملا سرد شود سپس خامه قنادی را روی آن کشیده و پهن کنید. با کمک نایلون مواد را به آرامی رول کنید. در مرحله بعد رولت را چند ساعت در یخچال بگذارید و بعد از این که مواد به خوبی خنک و سفت شد آن را مانند رولتها برش بدهید.
*** نکته آخربرای تزیین رولتها از سس کاکائو، پودر گردو و پودر نسکافه استفاده کنید.
منبع: ایرنا