پودینگ شیره‌ انگور

دسری برای روزه‌ داران

آش بادمجان

یک غذا‌ی متفاوت

‌در ایام ماه‌ مبارک رمضان پای ثابت سفره‌ های افطار، انواع آش است که با طعم خوب و خواص زیادی که دارند به ما انرژی داده و از خوردنش لذت می‌بریم.
‌در ایام ماه‌ مبارک رمضان پای ثابت سفره‌ های افطار، انواع آش است که با طعم خوب و خواص زیادی که دارند به ما انرژی داده و از خوردنش لذت می‌بریم.
کد خبر: ۱۳۶۲۵۸۲

در این شماره از چاردیواری طرز تهیه آش بادمجان را که طعمی متفاوت از آش‌های مرسوم دارد، به شما آموزش می‌دهیم.

مواد اولیه برای 4 نفر:

برنج نیم‌دانه: نصف پیمانه(3000تومان)
عدس، نخود و لوبیاسفید: روی هم یک پیمانه(3000تومان)
سینه‌مرغ: 100گرم(3000تومان)
بادمجان متوسط: 3عدد(2000تومان)
پیاز متوسط: 3عدد(1000تومان)
سیر تازه: 5حبه(500تومان)
کشک: یک پیمانه(2000تومان)
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

حبوبات را از شب قبل و برنج را یک‌ساعت قبل از پخت خیس می‌کنیم. حبوبات را به جز عدس در قابلمه‌ای ریخته و وقتی نیم‌پز شد گوشت را شسته و همراه با زردچوبه و فلفل به آن اضافه‌کرده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا بپزد.

عدس و برنج را همراه با کمی آب، نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد.

در این فاصله پوست بادمجان‌ها را گرفته، خردکرده و در تابه‌ای ریخته و با کمی روغن تفت‌داده و سرخ می‌کنیم و در انتها روی آن نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه و نصف لیوان آب ریخته و در تابه را می‌گذاریم تا بپزد.

وقتی مرغ پخت آن را از حبوبات‌ پخته‌شده جدا و ریش‌ریش‌کرده و با بادمجان خوب مخلوط می‌کنیم و آن را همراه کشک، برنج و عدس به آش اضافه‌کرده وخوب هم‌زده و روی حرارت کم می‌گذاریم تا جا بیفتد. در این فاصله سیر و پیازها را خرد و با کمی روغن سرخ‌کرده و نصف آن را به آش اضافه‌ می‌کنیم.

در نهایت آش را در ظرف مناسبی ریخته و با گوشت ریش‌ریش‌شده، بادمجان سرخ‌شده، پیازداغ، سیرداغ و کشک تزئین‌ و سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی: برای مخلو‌کردن بادمجان و مرغ نباید از گوشتکوب برقی استفاده کرد چون له می‌شود و ظاهر و رنگ آش را خراب می‌کند.

مژده مظهری - روزنامه نگار / ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها