آبمیوه هلو به همراه تکه‌های میوه
طرز تهیه یک نوشیدنی فصلی متفاوت در خانه

آبمیوه هلو به همراه تکه‌های میوه

کیک گردو و خرما مخصوص روزهای سرد

کیک خرمایی و گردو از کیک های خوشمزه و ساده اسفنجی است که در مدت حدود یک ساعت و نیم آماده شده و به دلیل داشتن خرما و گردو بسیار مقوی بوده و شما می توانید آن را به عنوان یک عصرانه مناسب روزهای سرد با انواع نوشیدنی‌های گرم سرو کنید.
کد خبر: ۱۳۸۷۲۷۷
نویسنده مژده مظهری

چه لازم داریم؟

خرما: 250 گرم

گردو خردشده : 250 گرم

شکر: نصف لیوان

بیکینگ پودر: 1قاشق چایخوری

آرد: 1 لیوان

تخم‌مرغ: 4 عدد

روغن یا کره: به میزان لازم

چطور بپزیم؟

فر را تا 150درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را آماده کرده و با کره چرب کنید. هسته خرماها را درآورده و آنها را با چاقو خرد کنید.(می‌توانید از چیپس های خرما هم استفاده کنید) سپس آن را همراه با گردوی خردشده، آرد، شکر و بیکینگ پودر در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کرده و خوب هم بزنید. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده و در ظرف‌های جداگانه بریزید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن بزنید تا خوب کف کرده و از ظرف جدا نشود. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید و با کاردک کمی هم بزنید. مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت 70دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پپزد. سپس یک را از فر خارج کرده و 10 دقیقه استراحت دهید و درنهایت آن را در ظرف موردنظر برگردانده و بنا به ذائقه و سلیقه‌تان تزیین کرده و با نوشیدنی گرم سرو کنید.

منبع: جام‌جم آنلاین

newsQrCode
برچسب ها: کیک گردو خرم
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها