کپکی که ترشی‌ را خراب می‌کند
چه کنیم ترشی‌ فاسد نشود؟

کپکی که ترشی‌ را خراب می‌کند

با ترشی گوجه‌سبز در طول سال این میوه را داشته باشید

این سبز ترش و دوست‌داشتنی

گوجه‌سبز میوه‌ای ترد و ترش و خوشمزه که حتی آوردن نام آن هم دهان‌مان را حسابی آب می‌اندازد اما حیف که فصل این میوه خیلی زود می‌گذرد و فقط برای بهار یا حداکثر تابستان گوجه‌سبز در دسترس است. برای این‌که این میوه را در تمام طول سال داشته باشیم هم راهکارهایی وجود دارد که یکی از آنها درست کردن ترشی گوجه‌سبز است. این ترشی علاوه بر این‌که طعم بسیار خوبی دارد برای سفره‌آرایی نیز مفید است.
گوجه‌سبز میوه‌ای ترد و ترش و خوشمزه که حتی آوردن نام آن هم دهان‌مان را حسابی آب می‌اندازد اما حیف که فصل این میوه خیلی زود می‌گذرد و فقط برای بهار یا حداکثر تابستان گوجه‌سبز در دسترس است. برای این‌که این میوه را در تمام طول سال داشته باشیم هم راهکارهایی وجود دارد که یکی از آنها درست کردن ترشی گوجه‌سبز است. این ترشی علاوه بر این‌که طعم بسیار خوبی دارد برای سفره‌آرایی نیز مفید است.
کد خبر: ۱۴۰۶۱۷۹

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه‌سبز

گوجه‌سبز: یک کیلوگرم
سرکه: نیم لیتر
نمک: یک قاشق چای‌خوری
نعناع یا ترخون تازه: یک دسته

طرز تهیه ترشی گوجه‌سبز
ابتدا ترخون را شسته و در صافی قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌اش به طور کامل خارج شده و خشک شود. بعد گوجه‌سبز‌ها را تمیز می‌شوییم و با یک دستمال آنها را کاملا خشک می‌کنیم و در سینی قرار می‌دهیم تا به مدت ۳۰دقیقه در سینی بمانند(لطفا روی هم در سینی نچینید) تا اگر رطوبتی در آنها باقی مانده است کاملا از بین برود، زیرا رطوبت باعث کپک می‌‌شود. سپس کمی از گوجه‌سبزها را در شیشه می‌ریزیم و لابه‌لای آنها ترخون قرار می‌دهیم و به این کار ادامه داده تا شیشه پر شود. (فقط از ظرف شیشه‌ای برای این نوع ترشی استفاده باید کرد) بعد متناسب با مقدار ظرفیت شیشه ترشی، سرکه در کاسه‌ای می‌ریزیم و کمی نمک به آن اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم و روی گوجه‌سبزها می‌ریزیم تا کاملا سرکه روی آنها را بپوشاند و به مدت دو هفته آن را در جای خشک و خنک قرار می‌دهیم.

خواص گوجه‌سبز
گوجه سبز سرشار از ویتامین C و حاوی مقادیر زیادی از فیبر است. این میوه به پاکسازی روده‌ها کمک کرده و فرآیند گوارش را تنظیم می‌کند. گوجه‌سبز سرشار از ویتامین C، A و K است. همچنین این میوه دارای سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، فسفر و مواد شیمیایی گیاهی است. گوجه‌سبز باعث می‌شود تا فیبر بدن شما افزایش پیدا کند و این موضوع به گوارش خوب در بدن کمک می‌کند. اگر می‌خواهید عملکرد گوارشی مناسبی داشته باشید می‌توانید در فصل تابستان گوجه‌سبز بخورید. گوجه‌سبز میوه‌ای است که به تقویت دستگاه ایمنی بدن کمک می‌کند. این میوه باعث تناسب اندام در فرد می‌شود و از مشکلات گوارشی جلوگیری می‌کند.

مضرات و فواید مصرف گوجه‌سبز
مصرف بیش از حد گوجه‌سبز می‌تواند موجب رانش مزاج و به‌دنبال آن از دست دادن آب بدن مادر و بروز مشکلات برای جنین شود؛ به‌جز این مورد هیچ‌گونه عارضه جانبی شناخته‌شده‌ای برای خوردن این میوه‌ها در طول دوران بارداری وجود ندارد، با این حال توصیه می‌شود قبل از مصرف آنها با پزشک مشورت کنید.

توصیه مهم طب سنتی برای مصرف گوجه‌سبز
بررسی ثابت کرده است که هسته گوجه‌سبز کال، دارای ترکیب‌های سمی خطرناکی است و هرگز نباید آنها را خورد. این میوه اگر نشسته و آلوده باشد، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت‌های غذایی را ایجاد می‌کند. گوجه‌سبز طبع سردی دارد و بهتر است آن را با گلپر مصرف کنید. این میوه بعد از مصرف باعث می‌شود تا از خون‌ریزی لثه جلوگیری کرده و بوی بد دهان را از بین می‌برد. گوجه‌سبز به بدن کمک می‌کند تا جذب آهن بهتر شود. ویتامین C موجود در این میوه از بیماری‌های مرتبط با کمبود گلبول‌های قرمز خون مانند کم‌خونی پیشگیری می‌کند. ویتامین C برای بافت‌های پیوندی بدن مفید می‌باشد، گوجه‌سبز به حفظ عضلات بدن کمک می‌کند و باعث می‌شود تا پوست شما جوان‌تر‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها