موضوعات و وقایع را بدون غرض ورزی و سوءگیری تفسیر کنید. بدانید چه زمانی، چه چیزی بگویید. بسیاری از کلماتی که از دهان ما خارج میشود کاملا ناگهانی و بداهه هستند، خصوصا زمانی که میخواهیم جواب دیگران را بدهیم. بیشتر مواقع پشت حرفهایمان هیچ منطقی وجود ندارد. موقعیت را منتقدانه و با در نظر گرفتن همه جوانب ارزیابی کنید و قبل از اینکه احساسات خود را دخیل کنید، اطلاعات واقعی آن موقعیت را بررسی کنید.
ساده، واضح و قاطعانه صحبت کنید تا فرد مقابلتان دچار سوءتفاهم نشود. اگر عصبانی و ناراحت هستید، نفس عمیق بکشید و قبل از اینکه حرفی بزنید یا کاری انجام دهید، کمی فکر کنید.
زمانی که احساساتی میشوید، مغز شما قدرت پردازش منطقی را از دست میدهد به همین دلیل اغلب وقتی دچار احساسات شدید میشوید، سخنانی به زبان میآورید که بعدها از گفتنشان احساس ندامت و پشیمانیمیکنید.
عصبانیت خود را فروکش کرده و سپس از حقتان دفاع کنید. کوتاه و مختصر، اصل مطلب را بیان و بگویید کدام رفتار شما را ناراحت کرده و اگر طرف مقابل با بیادبی بهشما پاسخ داد، شما آرام و متین بمانید و سعی نکنید با واکنش متقابل و بیادبانه رفتارش را تلافی کنید.
تا زمانی که آرامش خود را بهدست آوردید از رفتار مورد نظر چشمپوشی کنید یا چند روزی فرد مذکور را به حال خود رهاکنید. اجازه ندهید رفتار بیادبانه دیگران شما را به دردسربیندازد و با انجام یک فعالیت شاد و آرامبخش از جو موجود خارج شوید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد