در واقع شما باید هر روز، روزی چند مرتبه آن را تمیز کنید، زیرا مهم است محلی که در آن آشپزی میکنید و پختوپزهای خود را انجام میدهید تمیز باشد. برای اینکه بتوانید اجاق گازهای تمیزی داشته باشید و بهراحتی آن را برق بیندازید، روشهای مختلفی گفته شده است.
شما میتوانید برای تمیز کردن اجاق گاز خانهتان از مواد شیمیایی و انواع و اقسام شویندهها استفاده کنید اما باید بدانید این مواد ساختاری کاملا شیمیایی دارند که در کنار تمیز کردن، ضررهای مختلفی را نیز وارد میکنند. بهخصوص اینکه در طول روز چند بار ما از این مواد استفاده میکنیم و این استفاده چند باره میتواند آسیبزا باشد.
به همین دلیل بهتر است از مواد طبیعی جایگزین استفاده کنیم. موادی که هم تمیزکنندگی خوبی دارد و هم مضرات کمتری. یکی از این مواد رب گوجهفرنگی است. رب گوجه خاصیت جذب بالایی دارد. یعنی زمانی که روی چیزی قرار میگیرد، بهدلیل بافت و ساختاری که دارد، خود را با محل مطابقت میدهد و مواد روی سطح را به سمت خود میکشد. بسیاری از اوقات برای همه پیش آمده که غذا یا خوراکی روی حرارت سر رفته است و اطراف اجاق گاز را درگیر کرده است یا بعد از سرخ کردن چند تکه سیبزمینی یا تخممرغ و... لکههای چربی بیرون پریده از تابه را مشاهده میکنیم.
برای تمیز کردن اجاق گاز با ربگوجه، مقداری از ربگوجه را روی سطح کثیف بریزید به صورتی که اطراف آن پوشیده شود، سپس ادامه کار را به رب گوجهفرنگی بسپارید و به کارهای دیگرتان برسید. البته این روش برای زمانی مناسب است که پس از یک روز طولانی و پختوپزهای دائمی، حالا آخر شب شده است و شما توان تمیز کردن اجاق گاز را ندارید، در این حالت میتوانید ربگوجه را روی لکهها گذاشته و با خیال راحت استراحت کنید. فردا در اولین فرصت با یک اسفنج نرم یا دستمال نمدار روی آن کشیده و با آب گرم بهراحتی سطح را پاک کنید. برای تمیز شدن بیشتر یا به اصطلاح برق افتادن اجاق گاز میتوانید از مقداری صابون هم استفاده کنید تا اجاق شما مثل روز اول نو به نظر برسد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: