به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد علی شاهحسینی در جلسه کارگروه آرد و نان استان یزد اظهار داشت: در سبد غذایی مردم ما نان مهم ترین بخش را تشکیل می دهد لذا استاندارد سازی کیفیت آرد و نان ضروری است.
وی بیان کرد: مهمترین مشکلی که مردمدارند کیفیت نان است و این مقوله به فرآیند تهیه خمیر وابسته است، اگر چانه بهصورت صنعتی آماده شود نان با کیفیت، استاندارد، سالم و با چانه استاندارد تحویل مردم داده خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد گفت: در راستای ارتقای سطح کیفیت نان و ایجاد و تقویت زمینه رضایتمندی شهروندان؛ به نانوایی های متخلف در مرحله اول تذکر و در مرحله بعد تنبیه برای آنها اعمال میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید