پیتزا یونانی بپزید

پیتزاها اگرچه غذاهایی سنگین و دیرهضم به شمار میروند، مدتهاست که خوردنشان به یکی از علاقه‌مندیهای افراد و خانواده‌ها تبدیل شده است. با پختن آن در خانه، حداقل میتوانید از سلامت مواد آن مطمئن باشید.
کد خبر: ۵۵۱۲۸۰

 

مواد لازم برای خمیر:


آرد: 2  پیمانه
خمیر مایه: 1 قاشق چایخوری
آب ولرم: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی پیتزا:


بیبی اسفناج: مقداری
پیاز قرمز: 1 یا 2 عدد کوچک
گوجه فرنگی: 1 عدد
آویشن، زیتون سیاه، پنیر مازورلا فتا: به مقدار لازم

روش پخت:


خمیر مایه را با 1/4 پیمانه آب ولرم بگزارید تا برسد.
آرد را با خمیر مایه و روغن مخلوط کنید و آرام آرام به آن آب اضافه کنید تا خمیری یکدست به دست آید و به دست نچسبد. روی خمیر دستمالی بکشید و بگذارید 1 ساعت بماند.
پس از این مدت، روی خمیر را باز کنید و کمی پنیر مازورلا همراه با آویشن بر آن بپاشید و گوجه‌فرنگی و پیاز را باریک برش بدهید و روی آن بچینید. نمک و فلفل بپاشید، اسفناج بریزید، و زیتونها را بچینید و پنیر فتا را بریزید روی همه مواد.

سینی حاوی مواد را درون فری قرار دهید که آن را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کرده‌اید. وقتی پنیر آب شد و نان پیتزا هم پخت، پیتزای یونانی شما آماده است.

>> آشپزخانه کوچک من

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
سارا هاشمی از تهران
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
۰
۰
سلام خیلی عالی بود ممنون می شم اگه روش پخت انواع پیتزا را آموزش بدید
زنگ ویتامین در مدرسه

«جام‌جم» در گفت‌وگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکمل‌یاری را بررسی کرده است

زنگ ویتامین در مدرسه

نیازمندی ها