مواد لازم برای خمیر:
آرد: 2 پیمانه
خمیر مایه: 1 قاشق چایخوری
آب ولرم: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
بیبی اسفناج: مقداری
پیاز قرمز: 1 یا 2 عدد کوچک
گوجه فرنگی: 1 عدد
آویشن، زیتون سیاه، پنیر مازورلا فتا: به مقدار لازم
روش پخت:
خمیر مایه را با 1/4 پیمانه آب ولرم بگزارید تا برسد.
آرد را با خمیر مایه و روغن مخلوط کنید و آرام آرام به آن آب اضافه کنید تا خمیری یکدست به دست آید و به دست نچسبد. روی خمیر دستمالی بکشید و بگذارید 1 ساعت بماند.
پس از این مدت، روی خمیر را باز کنید و کمی پنیر مازورلا همراه با آویشن بر آن بپاشید و گوجهفرنگی و پیاز را باریک برش بدهید و روی آن بچینید. نمک و فلفل بپاشید، اسفناج بریزید، و زیتونها را بچینید و پنیر فتا را بریزید روی همه مواد.
سینی حاوی مواد را درون فری قرار دهید که آن را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کردهاید. وقتی پنیر آب شد و نان پیتزا هم پخت، پیتزای یونانی شما آماده است.
>> آشپزخانه کوچک من
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان