تنوع غذایی: ساندویچ میگو اسپایسی

به سبب تکرار غذاهای معمول رغبتتان را به خوردن از دست داده‌اید و دنبال ایجاد تنوعی حداقل برای امروزتانید اما هر چه فکر می‌کنید غذای خاصی گوشه ذهنتان نمی‌نشیند. با خوردن یک ساندویچ دو نفره به نام میگو اسپایسی موافقید؟ بفرمایید!
کد خبر: ۵۵۳۴۰۵

 

مواد لازم

زیره سبز: نصف قاشق چایخوری

پودر سیر: نصف قاشق چایخوری

نمک: به میزان دلخواه

فلفل قرمز: 1,4 قاشق چایخوری

روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری

میگو متوسط: 20 عدد

آووکادو خرد شده: 1 عدد

سس مایونز: نصف پیمانه

پودر فلفل قرمز خشک شده: 2 قاشق چایخوری

لیموترش: 1 عدد

نان فرانسوی: 2 عدد

کاهو: 4 برگ

 

طرز تهیه

زیره، پودر سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون را در کاسه‌ای با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. میگوها را درون این مخلوط قرار می‌دهیم تا کاملا به ادویه آغشته شده و مزه‌دار شوند. آووکادو، سس مایونز، پودر فلفل قرمز، آب لیمو و کمی نمک را درون غذاساز ریخته، با هم مخلوط می‌کنیم تا سُس یکنواختی به دست آید. میگوها را درون ماهی‌تابه گذاشته، به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا مغزپخت شوند. نانها را از وسط به دو قسمت تقسیم نموده، روی آنها را با سس آووکادو پوشانده، برگهای کاهو را روی سس قرار می‌دهیم و در هر یک از ساندویچها 10 میگو گذاشته، داغ سرو می‌کنیم.

>> آشپزی خانواده سبز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها