مواد لازم
زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
نمک: به میزان دلخواه
فلفل قرمز: 1,4 قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
میگو متوسط: 20 عدد
آووکادو خرد شده: 1 عدد
سس مایونز: نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز خشک شده: 2 قاشق چایخوری
لیموترش: 1 عدد
نان فرانسوی: 2 عدد
کاهو: 4 برگ
طرز تهیه
زیره، پودر سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون را در کاسهای با یکدیگر مخلوط میکنیم. میگوها را درون این مخلوط قرار میدهیم تا کاملا به ادویه آغشته شده و مزهدار شوند. آووکادو، سس مایونز، پودر فلفل قرمز، آب لیمو و کمی نمک را درون غذاساز ریخته، با هم مخلوط میکنیم تا سُس یکنواختی به دست آید. میگوها را درون ماهیتابه گذاشته، به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط میگذاریم تا مغزپخت شوند. نانها را از وسط به دو قسمت تقسیم نموده، روی آنها را با سس آووکادو پوشانده، برگهای کاهو را روی سس قرار میدهیم و در هر یک از ساندویچها 10 میگو گذاشته، داغ سرو میکنیم.
>> آشپزی خانواده سبز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: