اسفناج دارای مقداری آهن، منیزیم، فسفر، ید و مقداری مواد معدنی است که با عنوان «عناصر قلیل» شناخته میشوند و برای تعادل اعمال حیاتی بدن نیز لازمند. البته یادتان باشد که این خورش به دو روش تهیه میشود.
مواد لازم:
توجه: در صورتی که از گوشت ماهیچه استفاده کنیم مقدار فرقی نمیکند فقط پیاز رنده شده را حذف میکنیم.
طرز تهیه (روش اول):
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز میدهیم و بعد به صورت کوفته ریزه یا کله گنجشکی در میآوریم. کوفته ریزهها را سرخ میکنیم. روغن را در قابلمهای ریخته و سپس اسفناج را در آن تفت میدهیم تا آب اضافی به خورد آن برود. اسفناج سرخ شده را با کوفته ریزه، پیاز داغ، نمک و فلفل مخلوط کرده سپس ۳ لیوان آب به آن میافزاییم. خورش را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کمی جا بیفتد. در نیمه پخت، آلو را به آن افزوده و میگذاریم تا به طور کامل جا بیفتد.
پخت خورش با گوشت ماهیچه (روش دوم):
۳ تا ۴ قاشق روغن را در قابلمهای داغ میکنیم. گوشت را به آن افزوده کمی زعفران دم کرده و ۲ تا ۳ قاشق پیاز داغ به آن اضافه میکنیم. ۳ لیوان آب هم به آن میافزاییم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد. اسفناج را در کمی روغن سرخ میکنیم به حدی که آب سبزی کشیده شود. گوشت که پخته شد اسفناج و آلوی شسته شده را با کمی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم و میگذاریم تا خورش جا بیفتد.
>> هنرآشپزی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: