مواد لازم :
گوشت مرغ پخته و خرد شده: 4 فنجان
سس مایونز: یک فنجان
پودر پاپریکا: یک قاشق چایخوری
کرفس یا فلفل سبز دلمه ای خرد شده: یک فنجان
پیازچه دو عدد
فلفل دلمهای سبز خرد شده: نصف فنجان
گردوی خرد شده، نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را بپزید و آن را به قطعات کوچک خرد کنید. البته لازم نیست حتما مرغ تازهای را آماده کنید، یعنی اگر از غذای شب قبل مقداری مرغ پخته باقی مانده باشد هم میتوانید در تهیه این سالاد به کار ببرید.
سپس در یک کاسه مناسب، سس مایونز، پودر پاپریکا و نمک را باهم مخلوط کنید. حالا نوبت به سبزیجات میرسد که باید کرفسها و فلفل دلمهای را خرد کنید و همراه پیازچههایی که حلقه حلقه و خرد کردهاید داخل کاسه بریزید. پس از آن، نوبت گردوهایی است که خرد کردهاید و آنها را هم به سالاد اضافه کنید. در آخرین مرحله هم گوشت مرغ را داخل بقیه مواد بریزید. حالا مقداری فلفل سیاه هم روی سالاد بریزد و تمام مواد را بخوبی باهم مخلوط کنید. سالاد را باید بخوبی هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شود. بهتر است حدود یک ساعت به این سالاد زمان بدهید تا مواد باهم مخلوط شود و طعم بهتری بگیرد.
این سالاد خوشمزه نهتنها به راحتی تهیه میشود و خیلی دردسر ندارد، بلکه به دلیل وجود سبزیجات و همچنین مغز گردو سرشار از خاصیت است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان