روش تهیه سالاد لبنانی: تبّوله

این سالاد خوشمزه لبنانی برای کسانی که طبق عادت غذای کمی می خورند، پیشنهاد خوبی است. البته درنظر داشته باشید که سبزیجات خام بعد از چند ساعت غذا نخوردن ممکن است معده‌های حساس را اذیت کند.
کد خبر: ۶۱۰۵۹۴

مواد لازم (برای 4 تا 6 نفر):

      کاهوی کوچک: یک عدد، رشته رشته
      گوجه فرنگی متوسط: 3عدد، نگینی
      بلغور جو: یک پیمانه
      جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
      نعناع ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
      پیازچه: 4-5 عدد، حلقه‌حلقه
      آب‌لیمو ترش: یک‌چهارم پیمانه
      روغن زیتون: یک‌‌چهارم پیمانه
      نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

طرز تهیه:

بلغور را 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم و قابل خوردن شود در آب​جوش خیس کنید اما آن را روی شعله نگذارید، سپس آن را آبکش کنید.
کاهوی خردشده را کف یک ظرف بریزید و مخلوط گوجه‌فرنگی، پیازچه و سبزیجات را روی آن پخش کنید. بلغور را وسط سالاد به شکل کله قندی ریخته و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل را روی آن بریزید و سرو کنید.

نکات آشپزی:

*تبّوله را معمولا با کاهو پیچ تهیه می‌کنند.
*نوعی بلغور نیم‌کوب در بازار وجود دارد که برای این سالاد مناسب‌تر است.

>> مجله دلگرم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها