مواد لازم (برای 4 تا 6 نفر):
کاهوی کوچک: یک عدد، رشته رشته
گوجه فرنگی متوسط: 3عدد، نگینی
بلغور جو: یک پیمانه
جعفری ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
پیازچه: 4-5 عدد، حلقهحلقه
آبلیمو ترش: یکچهارم پیمانه
روغن زیتون: یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
بلغور را 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم و قابل خوردن شود در آبجوش خیس کنید اما آن را روی شعله نگذارید، سپس آن را آبکش کنید.
کاهوی خردشده را کف یک ظرف بریزید و مخلوط گوجهفرنگی، پیازچه و سبزیجات را روی آن پخش کنید. بلغور را وسط سالاد به شکل کله قندی ریخته و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات آشپزی:
*تبّوله را معمولا با کاهو پیچ تهیه میکنند.
*نوعی بلغور نیمکوب در بازار وجود دارد که برای این سالاد مناسبتر است.
>> مجله دلگرم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد