مواد لازم :
گوشت سردست یا ران: 750 گرم
سیبزمینی: نیمکیلو
به: نیمکیلو
آلو خشک: نیمکیلو
روغن: 150 گرم
ربگوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
گردغوره: دو قاشقسوپخوری
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار کافی
طرز تهیه:
آلو را بشویید و خیس کنید. پیاز را پوست بگیرید و به صورت حلقههای نازک ببرید. پوست به را هم بگیرید و به اندازه پرههای پرتقال ورقهورقه و سیبزمینیها را هم حلقهحلقه کنید و گوشت سردست را هم تکهتکه نمایید.
2 قاشق روغن را ته قابلمه بریزید و دو ردیف پیاز حلقهحلقه را در آن تفت دهید. روی پیازها را یک ردیف گوشت بچینید و کمی آلو روی آن بریزید و چند تکه به را هم روی مواد بچینید.
همینطور مواد را در قابلمه بچینید و در آخر سیبزمینیها را بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. در موقع کشیدن تاسکباب مراقب باشید مواد با یکدیگر مخلوط نشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد