طرز پخت کوکوی هویج

حتما اعضای خانواده از اینکه همیشه کوکو سبزی یا سیب زمینی درست کرده اید ، شاکی هستند . سرآشپز ما امروز طرز تهیه کوکوی هویج را به شما ْآموزش می دهد که به تنوع غذایی تان کمک کند .
کد خبر: ۵۷۰۴۵۹

مواد لازم:

هویج رنده شده دو پیمانه 

تخم مرغ چهار تا پنج عدد

پیاز متوسط یک عدد 

نمک، زردچوبه و روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

طرز تهیه: 

هویج‌هایی را که با رنده ریز رنده کرده‌اید، داخل ظرفی بریزید. پیاز را هم درون آن رنده کنید. حالا باید تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه دیگری بشکنید و خوب هم بزنید. سپس مواد را با تخم‌مرغ‌هایی که مخلوط شده است، ترکیب کنید و نمک و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید به جای زردچوبه، کمی زعفران آب‌کرده در مایه کوکو بریزید تا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

بعد مقداری روغن داخل ماهی‌تابه بریزید و مواد کوکو را درون روغن ریخته و در ظرف را بگذارید. بعد از مدتی در قابلمه را برداشته و کوکو را برش دهید. وقتی یک طرف کوکو کاملا سرخ و آماده شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شده و غذا آماده شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
هدیه جعفری
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۷
۰
۰
خیلی ممنون
خ
France
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۷
۰
۰
خیلی خوب وراحته.ممنون
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها