مواد لازم برای تهیه کوکوی عدس :
عدس: نصف لیوان،
فلفل دلمه ای: یک نصفه،
پیاز: یک عدد،
تخم مرغ: ۲ عدد،
پنیر صبحانه: ۵۰ گرم،
پودر آویشن: یک قاشق چایخوری،
فلفل٬ نمک و زردچوبه: به مقدار لازم،
روغن: به مقدار کافی.
طرز تهیه : عدس رو سه تا چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم. سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم. عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم و منتظر می مانیم کمی سرد بشود. پیاز را رنده می کنیم. عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. کمی روغن داخل ماهیتابه نچسب می ریزیم . بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کوکو را درماهیتابه را می ریزیم. وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد آن را بر می گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ شود. غذا آماده است.
منبع:وب سایت صدا و سیمای مرکز استان همدان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد