مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور= ۳ بسته
خرما =۵۰۰ گرم
کنجد= ۳ قاشق غذا خوری
گردوی پودر شده =۳ قاشق غذاخوری
هل آسیاب شده =نصف قاشق مربا خوری
دارچین= نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل= ۳ قاشق غذاخوری
گلاب =۳ یا چهار قاشق غذاخوری
پودر پسته، پودر نارگیل، کنجد، ترافل رنگی برای تزیین= به میزان لازم
کاغذ مخصوص شکلات
طرزتهیه:
بیسکوییتها را در غذا ساز پودر میکنیم. پوست و هسته خرما را گرفته، با چنگال خوب نرم میکنیم. تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم. از مواد به اندازه گردو برداشته و در دست به حالت توپ درمیاوریم. به دلخواه در کنجد و پودر پسته و پودر نارگیل یا ترافل میزنیم و در کپسول شکلات قرار میدهیم. میتوان از شکلات آب کرده سفید و سیاه برای تزیین هم استفاده کرد.
بهتر است برای اینکه مواد به دست نچسبد در یک کاسه کمی آب و گلاب را مخلوط کنید و دست را با این محلول مرطوب کرده و توپکها را درست کنید.
>> آشپز آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد