ترشی: «کبابی بادمجان»

تهیه شوری و ترشی در منزل یکی از علاقه‌مندیهای خانمهای خانه‌دار است و بسیاری از آنها تبحری نیز در تهیه انواع آنها دارند. اگر شما هنوز به آن تنوع و تبحر دست نیافته‌اید، می‌توانید به شیوه‌ای که در ادامه توضیح داده شده، خیلی آسان و ساده ترشی بادمجان تهیه کنید و در مدتی اندک محصول دست خود را سر سفره غذا آورده، نوش جان فرمایید.
کد خبر: ۵۸۵۶۸۱

 

مواد لازم:
 
 بادمجان: یک کیلوگرم
 سبزی ترشی خرد شده: ۳۰۰ گرم
 هویج: ۲۰۰ گرم
 سرکه: یک لیتر
 زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
 ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
 فلفل سبز تند: پنج عدد
 گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
 نمک: به میزان لازم
 
طرز تهیه: 
 
 ابتدا بادمجان‌ها را شسته و همان طور درسته، در طبقه پایین فر و با حرارت ۲۰۰ سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. هویجها را نیز ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم. فلفل سبز را به قطعات ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می‌گذاریم تا آماده شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ترشی خور
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۸
۰
۰
عالی بود من عاشق بادمجون كبابی هستم حالا اگه بشه ترشی كه دیگه خیلی محشر میشه.
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها